Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од практичен испит по предметот Фармацевтска технологија – јуни/јули 2020

Р.бр.Бр.индексПоени
1403410
237309.6
339309.5
440139
536139
639238.5
739498
840227
933787
1037767
1140366
1239406
1339755
1440305
1533745
1636315
174028условно
183840условно
193974условно
203829не положи
214005не положи
224024не положи
233828не положи
243855не положи
253977не положи
263921не положи
273860не положи
283910не положи
293749не положи
303508не положи
313638не положи
322112не положи
333249не положи
343761не положи
353615не положи
363760не положи
373495не положи
383708не положи
393736не положи
403726не положи

Практичниот испит се смета за положен со освоени мин 5 поени од вкупно 10. Студентите кои условно го положија испитот, истиот им се смета за положен само за сесијата јуни/јули.

Од Катедра