Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од Практичен Испит по Фармацевтска ботаника јуни 2020

ИндексДата на полагањеОсвоени бодови (мин. 3.5)
42256/19/20204.60 бода 
39326/19/20201.00 бод
39886/19/202000.0 бода 
34896/22/202000.0 бода 
42096/26/20203.50 бода 
41496/26/20203.15 бода 
41386/26/20202.75 бода 
40796/26/20200.50 бода 

Од Катедра