Menu Close

Резултати од испит по предметите Фармацевтска технологија – напреден курс

Р.бр.Бр.ИндексВкупно
1396225
2347018,9
3366928,8
4383530
533448,6
6354032,5
7336925
8367920,9
9392018,4
1034514,3
11403920
1237869
1336709,7
14379619,1
1531851

Испитот се смета за положен со освоени мин.25 поени од вкупно 50.

Увид на тестовите ќе има во понеделник (24.02.2020) од 10 часот.

*Студентот со број на индекс 3341 да се јави во истиот термин кај асистентите.

Од Катедра