Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметите Основи на фармацевтска технологија

Р.бр.Бр.ИндексВкупно
1416913,3
2374314,7
3391716,6
4387013,6
5407417,65
6406918,95
737881,8
8397116
9385313
1040708,3
11409127,05
12397217,1
13410520,9
14383722,35
15396421,3
1640000

Испитот се смета за положен со освоени мин. 25 поени од вкупно 50.

Увид на тестовите ќе има во понеделник (24.02.2020) од 10 часот.

Од Катедра