Menu Close

Соопштение за почеток на наставата по предметот Принципи на нутриционизмот

Се известуваат студентите дека предавањата по предметот Принципи на нутриционизмот ќе започнат на 02.03.2020 (понеделник) во 11 часот во предавална 4.

Од Катедра