Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот Органска хемија – теоретски основи 05.02.2020

Рб.ИндексОсвоени поени
(min 30 – max 60)
132545,75
233240,7
333140,7
432439,55
524437,4
631335,2
730633,05
832632,6
911430
1032830
1132030
1232130
1330824,7
1428223,95
1518819,7
1633018,85
1729314,7
1827915,55
1931713,55
2019512,5
2134211,55
2218111,2

Од Катедра