Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по Молекуларни имунолошки анализи- теоретски основи (27.12.2019)

ред.бр.Индексиспит 27.12.2019
126036,5
230936
327630,5
427530
528530
629430
710228,5
826127,5
927226,5
1026826
1127026
1228625
1330725
1422025
1527325
1614421,5
1726321,5
1821320,5
1922120
2026418,5
2119618
2219817,5
2324017,5
2431017,5
2525716,5
2626615,5
2729214
2819513,5
2911412,5
3017212
3113011,5
3224110,5
3324610,5
3427810,5
351477

Од Катедрата