Menu Close

Известување за проекти по предметот Основи на фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Основи на фармацевтска технологија дека проектите треба да ги достават најдоцна до 09.01.2020 година.

Од Катедрата