Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за потписи по предметот Медицинска хемија

Сите студенти што се стекнуваат со право за потпис по предметот Медицинска хемија да ги достават индексите најдоцна утре (26.12.2019) до 12 часот во НФИЦ.  

Од Катедрата