Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од прв колоквиум по предметот Фармацецвтска технологија – напреден курс

Р.бр.Бр.ИндексПоени
1392722,5
2384621,9
3358021,2
4398520,9
5358120,7
6363620,3
7379920
8349219,8
9362819,4
10397319,4
11359219,3
12380019,2
13376819
14391818,8
15366818,5
16380918,5
17379617,3
18328917,3
19372417,2
20395216,3
21365716
22370516
23384115,5
24385815,5
25315615
26330714,2
27366914
28378614
29361713,5
30358812,7
31341512,5
32380112,5
33367010,8
3439627
3534591,7
3634511
3732150
3835940
3934700
4035060
4135400

Колоквиумот се смета за положен со освоени мин. 12,5 поени од вкупно 25.

Од Катедрата