Menu Close

Известување за предметот Основи на фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Основи на фармацевтска технологија дека предавањето на 28.11.2019 (четврток) ќе започне во 13 часот.

Од Катедрата