Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за оценки по предметите на Институтот за Фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои треба да земат оценка по некој од предметите на Институтот за Фармацевтска технологија, да ги достават индексите најдоцна до 30.10.2019 (среда) до 10 часот во соодветно означените кутии во бараката.

Од Институтот