Menu Close

Ден: д.м.г

Известување за студентите кои го слушаат предметот Фармацевтска технологија – напреден курс

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Фармацевтска технологија – напреден курс, дека на 28.10.2019 (понеделник) веднаш после предавањето ќе биде оддржан вториот PBL. Исто…