Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Список на студенти кои го положија испитот по предметот ВОВЕД ВО КЛИНИЧКА ФАРМАЦИЈА ( 18.09.2019)

Индексите за впишување оценка да се остават во Фармакоинформативниот центар во понеделник  ( 30.09) најдоцна до 12.00 часот.

  ред бр.Индекс бр.
12955
23182
33228
43344
53450
63463
73472
83525
93577
103581
113593
123619
133691
143698
153699
163701
173728
183729
193766
203795
213799
223804
233805
243588
253250
263793
273905
283825
293727
303679
313703

Од Катедрата