Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од прв дел од испит по предметот Биофармација одржан на 27.09

Првиот дел од испитот го положија:

13657
23801
33695
43418
53600
63185
73859
83201
93670
103250
113414
123540
133549
143341
153289
163733
173800
183858
193451
203470
213429

Испитот не го положија

13401
23797
33215
43430
53298
63633
73796

Студентите кои го положија првиод дел, ќе го полагаат вториот (устен) дел од испитот на 30.09 во 9ч.

Од Катедрата