Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по Инструментални фармацевтски анализи 24-09-2019

Р.бр.ИндексПоени
1382130.5
2383027
338566.5
4386725
5387632.5
6387732
7388025
8390026.5
9394226
10396125
11396630
12398741
13399330.5
14399929.5
15401725
16402940
17403825
18404138.5
19405425
20406325
21406527.5
22407332.5
23408444
24409425
25409735
26410525
27411530
28411732
29412025
30413225

Испитот се смета за положен со освоени најмалку 25 од можни 50 поени.

Од Катедра