Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од практичниот испит по предметот Биофармација

Рб.Бр.индексПоени
138019.7
235948
335408
437968
538507.8
636687.6
734017.5
836707.5
937247.5
1037976.7
1131856.5
1237336.5
1332316.2
1437586
1534515.5
1636955.4
1738005
1825245
1934673.5
2036723

Практичниот испит се смета за положен со освоени мин.5 поени од вкупно 10.
Увид на тестовите ќе има на 30.08.2019 (петок) од 11 часот.

Од Катедрата