Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот Инструментални фармацевтски анализи (02-07-2019)

Р.бр.ИндексПоени
1380827
2382120
3385610
4386715
5387025
6387619
7388016
8389027
9392334,5
1039429
11394633
12395425
13396936
14399532
15399920,5
16401715,5
1740737,5
18410037
19410934,5
20411522
21413336,5
22414327

Испитот се смета за положен со освоени најмалку 25 од можни 50 поени.

Од Катедра