Menu Close

Месец: м.г

Известување за оценки по предметите Физичка хемија за фармацевти и Основи на Физичка хемија

Известување Студентите кои го положиле испитот по предметите Физичка хемија за фармацевти (студ.програма магистер по фарм.) и Основи на физичка хемија (студ.програма лаб. биоинжињер) во…