Menu Close

Резултати од испит по предметот Фармацевтска технологија (јунска сесија)

Р.бр.ИндексПоени
1354029.5
2379729.5
3385025.8
4399825
5361725
6325225
7359425
8358921.7
9370518.85
10385418.85
11368517.2
12384016.8
13373616.3
14371516.3
15362815.8
16361314
17348211.8
18371010.5
19337410.05
2032889
2136548.8
2233187.6
2339267.6
2439495.4
2537084.11
2636153.75
2733781.6
2831081
2936310.7

Испитот се смета за положен со освоени мин.25 поени од вкупно 50.

Од Катедрата