Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот Фармацевтска технологија – напреден курс (јунска сесија)

Р.бр.ИндексПоени
1379337.5
2381433.3
3379825
4282825
5366920.2
6359217.9
7363316
8363615
9378614.9
10336914.2
1134981.5
1232890
1335770

Испитот се смета за положен со освоени мин. 25 поени од вкупно 50.

Од Катедрата