Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот Основи на Фармацевтска технологија (јунска сесија)

Р.бр.ИндексПоени
1384237
2380735.6
3396033
4392229.3
5400828.6
6394527.2
7394426
8401825.3
9402225
10402825
11357425
12394825
13398225
14401525
15401325
16402425
17386225
18403620.6
19388620.1
20387919.25
21398618.9
22385516.55
23398416.2
24403015.9
25389115.3
26401614.8
27398013.55
28397413.5
29393412.2
30392110.95
31399610.7
3238707.8
3339357.2
3439475.2
3539383.2
3639172.6
3739232
3840171.6

Испитот се смета за положен со освоени мин.25 поени од вкупно 50.

Од Катедрата