Menu Close

Резултати од практичен испит по предметот Фармацевтска технологија

Р.бр.ИндексВкупно
135795.9
232886.2
339986.8
436136.8
539307.85
639738
737366.5
836835.35
933746.85
1036178.05
1131087.25
1237685.8
1336155.5
1437056.85
1539527.5
1638509
1739158.9
1839437.4
1935896.45
2034825.8
2139767.6
2236547.1
2340067.4
2439268.75
2532526.05
2637978.4
2738406.35
2838548.25
2939497.85
3036777.6
3139627
3239317
3333787.4
3437156.9
3536858.5
3638357.75
3737086.3
3836288.15
3936387.1
4039569.05
4135408
4235948.8
4339288.2
4433186.85
4539188.6
4637107.2
4738018.3
4837968.35
4939279.55
5039858.05
5136315.4

Практичниот испит се смета за положен со освоени мин. 5 поени од вкупно 10. Увид на тестовите ќе има во петок (28.06.2019) во 12 часот.

Од Катедрата