Menu Close

Вториот колоквиум по предметот Физичка хемија за фармацевти (Магистер по фармација) и Основи на физичка хемија (Лабораториски биоинжињер)

Известување

Вториот колоквиум по предметот Физичка хемија за фармацевти (студиска програма магистер по фармација) и Основи на физичка хемија (студиска програма лабораториски биоинжињер) ќе се одржи на 31.05.2016 год. (петок) со почеток од 8 часот и 30 минути во предавална 2.

Од катедра