Menu Close

Резултати од прв колоквиум по предметот Основи на физичка хемија

Резултати од прв колоквиум по предметот Основи на физичка хемија, одржан на 01.04.2019 година.

Бр.ИндексОсвоени поени
12137
22284
32477
42817
52838
63103
731224
831617
931814
1032021
1132722
1234320

Заклучно со реден број 12.

Од Катедрата