Menu Close

Месец: м.г

Соопштение

СООПШТЕНИЕ Заради докомплетирање на податоците во студентските досија во iKnow системот потребно е сите студенти од сите студиски програми кои положиле испити во ЈАНУАРСКА ИСПИТНА…