Студенти
1. Магистер по фармација - нова 413 
2. Лабораториски биоинженер 165 
3. Магистер по фармација - стара 5 
4. Магистер по фармација - 2015 235 
  Вкупно 818 
Најава студент
Резултати
Распоред
Евалуацијата е отворена
15.07.2017 - 14.09.2017
  Евалуирале 169
  Не евалуирале 649
  Вкупно студенти 818
ЕВАЛУАЦИИ
2015/16 зимски
2014/15 летен
2014/15 зимски
2013/14 летен
2013/14 зимски
Извештај за Самоевалуација за период 2010/11 – 2012/13
Извештај за Самоевалуација за период 2013/14 – 2015/16
Најава професори
Нова страна на КЕ со можност за on-line пријавување
Студентски прашања:
studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка:
ff@vestel.com.mk
-
Лиценцата за користење на системот на Фармациски факултет важи до 01-01-2018
Billing System
ЗАТВОРЕН Е УПИС НА СЕМЕСТАР
од 01.02.2017 до 12.02.2017
13 чекаат за одобр. 57 ненапр.упис 748 одобрени
Најава студент
Евалуацијата е отворена од 15.07.2017 до 14.09.2017
Најави се и евалуирај
 
Последни огласи од сите категории (Архива...)
14-07-2017 - Студенти

Соопштение за ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ТРЕТА ИСПИТНА СЕСИЈА (Септемвриска) во учебната 2016-2017 година

Распоред за испити во Трета испитна сесија 2016/2017 година
13-07-2017 - Студенти

Резултати од испит по ФИФБИ 1 јуни 2017
07-07-2017 - Студенти

оцена
06-07-2017 - Студенти

Оценки по Аналитичка хемија и Техники за подготовка на примероци за анализа

Конкурс на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за запишување на студенти во прва година во учебната 2017/2018 година

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ФАКУЛТЕТ - УКИМ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/18 ГОДИНА
04-07-2017 - Студенти

Резултати од практичен испит фармацевтска ботаника одржан на 3ти јули 2017
04-07-2017 - Студенти

Резултати по предметот Екстракциј и изолација на природни производи јуни 21 2017
04-07-2017 - Студенти

Оценки по Биофизика за Лабораториски Биоинженери
04-07-2017 - Студенти

Оценки по Биофизика за Магистри по Фармација
02-07-2017 - Студенти

Термини за полагање на практичен испит по предметот Фармацевтска ботаника за генерација 2015

Дополнување на план за јавни набавки 2017
28-06-2017 - Студенти

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ КОЗМЕТОЛОГИЈА
28-06-2017 - Студенти

Резултати од испитот по предметот ИСПИТУВАЊЕ И АНАЛИЗА НА ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ
22-06-2017 - Студенти

Резултати од првиод дел од испитот фармацевтска хемија 2 - јуни 2017
21-06-2017 - Студенти

Резултати од делумниот испит по предметот Фитохемија одржан на 13 јуни 2017
21-06-2017 - Студенти

Резултати од испитот по предметот Фитохемија одржан на 13 јуни 2017
21-06-2017 - Студенти

Соопштение за теренска настава по предметот фармацевтска ботаника
20-06-2017 - Студенти

Rezultati od ispitot po predmetot fitoterapija!

   
За идните студенти (Повеќе...)
05-07-2017

Конкурс на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ за запишување на студенти во прва година во учебната 2017/2018 година
05-07-2017

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА НОВИ СТУДЕНТИ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ФАКУЛТЕТ - УКИМ ВО АКАДЕМСКАТА 2017/18 ГОДИНА
29-12-2016

КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ВО ВТОРИОТ УПИСЕН РОК ВО УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА
19-09-2016

Конкурс за запишување на студенти на втор циклус студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во академската 2016/2017 година
13-09-2016

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРВИОТ АКАДЕМСКИ ЧАС ВО УЧЕБНАТА 2016-2017 ГОДИНА

Јавни набавки (Повеќе...)
   
Центри
  АПЛИКАТИВНА ДЕЈНОСТ
 Центар за испитување и контрола на лекови
 Национален центар за давање информации за лекови
 Центар за континуирана едукација
 Центар за биомолекуларни фармацевтски анализи
 Центар за контрола на труења
 Центар за природни производи
 Центар за фармацевтска нанотехнологија
Библиотека
Документи
Апстракти
Практикуми
Книги
Специјалистички трудови
Магистерски трудови
Докторати
Структура
Предмети
Професори
Институти
 
Линкови
Billing System    
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права