Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Фармацевтски факултет

 • Фармацевтски факултет
  Добродојдовте на Фармацевтски факултет
  Нема ништо поважно од едукацијата
  Прочитај повеќе
 • Вистинското место за студирање
  Фармацевтски факултет Скопје
  Прочитај повеќе
 • Електронски систем за студентски прашања
  Најава на студенти на електронскиот систем
  Прочитај повеќе

Огласна табла

Електронски систем за студентски прашања

Студенти

Сите студенти имаат пристап до електронскиот систем со самата најава  ...

Најава
Најава на студент
Професори

Најавете се за да ги користите функционалностите на електронскио систем ...

Најава
Најава на професор
Распоред

Распоред...

Најава
Распоред
Центар за континуирана едукација

Центар за континуирана едукација (ЦКЕ) е динамичен и институционализиран центар

Центар за кариера

Центар за кариера е основан во 2013 година со цел...

Професионална пракса

Професионална пракса е задолжителен дел од едукацијата на идните фармацевти. Се

iKnow

iKnow...

Еразмус +

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ на Европската комисија, Универзитетот ...

Алумни

Алумни...

Корисни линкови

Корисни линкови

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Фармацевтскиот факултет, Скопје, Република Македонија