Најави се/Login
Почеток
Огласник
Уписи 2013/14
Резултати
Распореди за настава
Предавања
Евалуација извештаи
- 2014 зимски
Гаранција за анонимност
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Денес нема родендени на студенти
Евалуацијата е отворена од 15.07.2017 до 14.09.2017
Најави се и евалуирај
Последни 20 ОГЛАСИ за Студенти - (Повеќе...)
14-07-2017
Соопштение за ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ТРЕТА ИСПИТНА СЕСИЈА (Септемвриска) во учебната 2016-2017 година
13-07-2017
Резултати од испит по ФИФБИ 1 јуни 2017
07-07-2017
оцена
06-07-2017
Оценки по Аналитичка хемија и Техники за подготовка на примероци за анализа
04-07-2017
Резултати од практичен испит фармацевтска ботаника одржан на 3ти јули 2017
04-07-2017
Резултати по предметот Екстракциј и изолација на природни производи јуни 21 2017
04-07-2017
Оценки по Биофизика за Лабораториски Биоинженери
04-07-2017
Оценки по Биофизика за Магистри по Фармација
02-07-2017
Термини за полагање на практичен испит по предметот Фармацевтска ботаника за генерација 2015
28-06-2017
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ КОЗМЕТОЛОГИЈА
28-06-2017
Резултати од испитот по предметот ИСПИТУВАЊЕ И АНАЛИЗА НА ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ
22-06-2017
Резултати од првиод дел од испитот фармацевтска хемија 2 - јуни 2017
21-06-2017
Резултати од делумниот испит по предметот Фитохемија одржан на 13 јуни 2017
21-06-2017
Резултати од испитот по предметот Фитохемија одржан на 13 јуни 2017
21-06-2017
Соопштение за теренска настава по предметот фармацевтска ботаника
20-06-2017
Rezultati od ispitot po predmetot fitoterapija!
19-06-2017
Резултати од практичен испит Лаб.техники 1 и 2
19-06-2017
Izvestuvanje za usniot ispit po predmetot Farmakognozija!!!
19-06-2017
Резултати од испитот ФТ-напреден курс кај доц. Симоноска Црцаревска и проф. Главаш Додов
19-06-2017
Известување за студентот со индекс бр. 3333 за ФТ-напреден курс
Повеќе ...
Резултати ИСПИТИ (Повеќе...)
15-07-2017 Современи системи за транспорт и насочување на лековитите супстанции
Резултати ос испит јуни 2017
Мр-нова
04-07-2017 Аналитичка хемија
Rezultati od ispit AH 12.06.2017
Мр-нова
04-07-2017 Фармакоинформатика
Резултати од испит Фармакоинформатика 1562017
Мр-нова
04-07-2017 Аналитичка хемија
Rezultati od ispit AH 12.06.2017
Лаб
04-07-2017 Стерилни техники и нивната примена
Резултати од испит по Стерилни техники и нивна примена
Лаб
04-07-2017 Аналитичка хемија применета во фармација
Rezultati od ispit AH 12.06.2017
Мр-нова2015
03-07-2017 Лабораториски техники и инструментални методи - 1
Резултати од испит ЛТ1 и ЛТ2 одржан на 21.06.2017
Лаб
30-06-2017 Фармацевтска хемија 2
Резултати од ФХ2 испит
Мр-нова
30-06-2017 Патологија со патофизиологија
Патофизиологија - Фармација М-р нова, одржан на 23.6.2017
Мр-нова
28-06-2017 Физичка хемија за фармацевти
Резултати Физичка хемија за фармацевти_22,06,207
Мр-нова
Повеќе ...
Резултати КОЛОКВИУМИ - (Повеќе...)
30-06-2017 Фармацевтска хемија 2
Мр-нова
12-06-2017 Фармацевтска хемија 2
Мр-нова
01-06-2017 Токсикологија
Мр-нова
01-06-2017 Токсиколошки форензични анализи
Лаб
30-05-2017 Фармацевтска технологија
Мр-нова
21-05-2017 Прехранбени производи
Лаб
15-05-2017 Фармацевтска хемија 1
Мр-нова
15-05-2017 Фармацевтска хемија 1
Мр-нова2015
30-04-2017 Фармацевтска хемија 2
Мр-нова
20-04-2017 Органска хемија - теоретски основи
Лаб
Повеќе ...
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2017 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права