Најави се/Login
Почеток
Огласник
Уписи 2013/14
Резултати
Распореди за настава
Предавања
Евалуација извештаи
- 2014 зимски
Гаранција за анонимност
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
31.08.2016
Среќен
роденден
Елена Томчева
Марија Апостоловска
Мифтар Кривањева
Нада Костадиновска
УПИС НА СЕМЕСТАР Е ОТВОРЕН
од 01.09.2016 до 15.09.2016
11 чекаат за одобр. 725 ненапр.упис 0 одобрени
Евалуацијата е отворена од 26.08.2016 до 15.09.2016
Најави се и евалуирај
Последни 20 ОГЛАСИ за Студенти - (Повеќе...)
31-08-2016
Увид на резултати по предметите Вовед во клиничка фармација и Клиничка фармација и терапевтици
31-08-2016
Резултати од испитот по Биофизика за магистри и лабораториски биоинженери
30-08-2016
Резултати од испит Пребарување на литература ( 26.08.2016)
29-08-2016
Термин за хербариум, 2ри септември, петок
29-08-2016
Резултати од практичниот испит по предметите Општа и клеточна биологија (магистри) и Општа билогија (биоинженери)
28-08-2016
Резултати од практичниот дел од испитот Медицинска хемија
28-08-2016
Резултати од практичниот дел од испитот Фармацевтска хемија 3
28-08-2016
Резултати од практичниот дел од испитот Фармацевтска хемија 2
28-08-2016
Резултати од практичниот дел од испитот Фармацевтска хемија 1
24-08-2016
Известување за резултати од ЗВ по Храна и исхрана, Токсикологија, ТФА, Прехранбени производи
23-08-2016
Термин за прктичен испит по ФТ
23-08-2016
Соопштение за студентите кои ќе полагаат испит по предметите Фармацевтска хемија 1 и Фармацевтска хемија 3
23-08-2016
СООПШТЕНИЕ за полагање на предметот ФАРМАЦЕВТСКА ХЕМИЈА 1 за студенти кои го немаат положено ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ
23-08-2016
Распоред за полагање на вториот дел од испитот Фармакоинформатика за 24.08.2016
22-08-2016
Термин за одржување на практичен испит по Фармакогнозија и фитохемија (23 август 2016, вторник)
22-08-2016
Распоред за полагање на вториот дел од испитот Фармакоинформатика за 23.08.2016
20-08-2016
Термини и распоред на студенти за полагање практичен испит по предметот Општа и клеточна биологија и општа биологија (22 август 2016, понеделник)
20-08-2016
Термини и распоред на студенти за полагање практичен испит по предметот Фармацевтска ботаника (22 август 2016, понеделник)
19-08-2016
КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1: ИНДИВИДУАЛНА МОБИЛНОСТ ЗА СТУДЕНТИ И НАСТАВЕН КАДАР за летниот семестар во академската 2016/2017 година
17-08-2016
Распоред за полагање практичен испит по аналитичка хемија
Повеќе ...
Резултати ИСПИТИ (Повеќе...)
30-08-2016 Основи на фармакологијата
Резултати од испитот по Основи на фармакологијата одржан на 29.08.2016
Мр-нова
30-08-2016 Вовед во клиничката фармација
Резултати од теоретски дел од испит ( 26.08.2016)
Мр-нова
30-08-2016 Клиничка фармација и терапевтици
Резултати од теоретски дел од испит Клиничка фармација и терапевтици( 26.08.2016)
Мр-нова
30-08-2016 Храна и исхрана
Резултати од испит Храна и исхрана, 29.08.2016
Мр-нова
30-08-2016 Физичка хемија за фармацевти
Резултати од испитот по Физичка хемија за фармацевти оддржан на 25.08.2016 (студ. програма Магистер по фармација)
Мр-нова
30-08-2016 Прехранбени производи
Резултати од испит Прехранбени производи, 29.08.2016
Лаб
30-08-2016 Основи на физичка хемија
Резултати од испитот по Основи на физичка хемија оддржан на 25.08.2016 (студ. програма Лаб. биоинжинер)
Лаб
23-08-2016 Основи на фармакологијата
Резултати од практичниот испит по предметот Основи на фармакологијата одржан на 22. 08. 2016
Мр-нова
23-08-2016 Основи на фармакологијата
Резултати од практичниот испит по предметот Основи на фармакологијата одржан на 22. 08. 2016
Мр-нова
23-08-2016 Основи на физичка хемија
Резултати од практичниот испит по Основи на физичка хемија (студ. програма Лабораториски биоинжинер 15-16)
Лаб
Повеќе ...
Резултати КОЛОКВИУМИ - (Повеќе...)
11-06-2016 Фармацевтска технологија
Мр-нова
07-06-2016 Фармацевтска хемија 1
Мр-нова
07-06-2016 Фармацевтска хемија 1
Мр-нова
30-05-2016 Биоорганска хемија
Мр-нова
30-05-2016 Органска хемија - теоретски основи
Лаб
27-05-2016 Фитохемија
Мр-нова
23-05-2016 Фармацевтска хемија 2
Мр-нова
16-05-2016 Фармацевтска хемија 2
Мр-нова
16-05-2016 Токсикологија
Мр-нова
13-05-2016 Токсиколошки форензични анализи
Лаб
Повеќе ...
Фармацевтски факултет
Мајка Тереза 47, 1000 Скопје, Р Македонија
Тел: ++ 389 2 3126-032; 3126-024; 3119-694 Факс: ++ 389 2 3123-054
Студентски прашања: studentskiprasanja@ff.ukim.edu.mk
Техничка поддршка: ff@vestel.com.mk
Админ
© Copyrights 2016 Vestel - Овој софтвер законски е заштитен преку асоцијацијата за заштита на авторски права. Сите незаконски копирања, присвојување програмски кодови, хакерство или кракерство врз овој софтвер ќе биде казнето според законот на Р.Македонија за кршење на авторски права