Menu Close

Месец: м.г

Известување за потписи и оценки во индекс – Институт за фармацевтска технологија

Се известуваат студентите кои слушале предмети од Институтот за фармацевтска технологија во зимскиот семестар 2020/2021 и/или положиле испити во јануарската сесија 2021, да ги остават…

Презентација на програмата за практиканство во Алкалоид АД Скопје, 24.03.2021 година, среда, во 12:00 часот

Почитувани студенти, Како резултат на долгогодишната успешна соработка помеѓу Фармацевтскиот факултет, УКИМ, Скопје и компанијата Алкалоид АД Скопје во остварување на практикантство, и оваа година…