Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за пријавување на испити на iKnow

Електронското пријавување на испити на iKnow за Јунска испитна сесија се продолжува до 05.06.2020 година.

Од Студентска служба