Menu Close

Месец: м.г

Во пресрет на 24 Мај – Патрониот ден на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Поинакво чествување на патрониот ден и 71-годишнината од основањето на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Делегација од Фармацевтски факултет денес положи цвеќе пред споменикот на…