Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот Основи на Фармакологија (4.7.2019)

ИндексПоени
395237
392634
384232
399031
377530
398330
393430
387728
402628
393128
400728
372028
386628
397227
403027
386927
397026
404126
392226
401826
394026
386826
398226
401326
400526
394726
374618
386017
386114
383720
249117
402821
339320
389021
385719
403417
366122
384722
394522
366019
361721
382621
381217
375915
37608
369323
33007
335819
387018
388620
396623
392925
398623
398924

Испитот го положија студентите кои имаат освоено минимум 26 поени.

Од Катедрата