Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати по предметот Фармацевтско право и етика од јунска сесија 2019

ИндексоценкаИндексоценка
3812739508
3818639528
3826839549
3843839569
3847939609
3853739627
3856739648
3863839678
3866739697
3867939709
3869739718
3877839739
3880839748
3885839758
3886939769
3890639778
3897739809
3913839848
39147398510
3915939869
3917939878
3918939899
39209399010
3921839979
3922939997
3923840006
3925840029
3926940058
3927940069
3928940078
393110400810
39329401310
3934940158
3935940168
3936940188
3937840249
3939740267
3940940289
3941940309
3944940316
3945940348
3946840369
3947940399
3948940427
394910

Индексите за потпис и оценки да се остават на 25.07.2019 година во студентската служба на Факултетот.

Од Катедрата


Design and Developed by KodeForest @ All Rights Reserved by KodeForest