Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од прв дел испит по предметот Биофармација (одржан на 04.07.19)

Се известуваат студентите кои го положија Првиот дел од испитот, дека Вториот дел (устен) од испитот ќе се одржи на 05.07 во 9.30ч.

Увид за Првиот дел од испитот, студентите можат да направат на 05.07 во 9ч.

Првиот дел од испитот го положија

13580
23600
33679
43874
53344
63470
73643
83657
93185
103551

Испитот не го положија

113215
123758
133506
143172
153651
163414
173418
183527
193250
203689
213670
223289

Од Катедрата