Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Известување за оцени по предметот Користење на литература и бази на податоци (Магистер по фармација и Диететика и диетотерапија)

Студентите кои го положија испитот по предметот Користење на литература и бази на податоци да ги достават индексите за оценка најдоцна до среда (10.07.2019) до 11 часот во НФИЦ.

Од Катедрата