Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од испит по предметот Лабораториски техники и инструментални методи 1 одржан на 02.07.2019 год.

Реден бр.ИндексПоени
114728
216425
31820
41886
519512
619625,5
71982
82193
92289
102410
1124512
1224613
1324726
1426438
1526633,5
1627026,5
1727320
1827531
192786
2028534,5
2129227
2231011,5

Испитот се смета за положен со освоени најмалку 25 од можни 50 поени.

Студентите кои го положиле испитот ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги достават индексите за оценка до 04.07.2019 до 12 часот, во означена кутија пред канцеларија бр.7 (во барака).

Од катедра