Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

Фармацевтски Факултет

Резултати од практичен испит по Органска хемија применета во фармација (13.06.2019)

ИндексОсвоени поени
(мин 5 – мах 10)
142008,6
240728,3
342367,7
441406,8
540486,3
641975,6
737635,3
842155,2
941245,1
1041015,0
1141235,0
1242855,0
1339945,0
1442315,0
1542675,0
1641675,0
1742495,0
1842734,0
1942603,9
2042753,7
2142063,7
2241563,6
2338883,6
2442513,5
2540883,4
2641883,4
2740433,4
2842573,3
2942653,2
3042073,1
3142773,0
3242452,9
3337622,8
3440212,3
3541572,3
3640442,1
3742221,6

Design and Developed by KodeForest @ All Rights Reserved by KodeForest